Преди няколко дена претърпях "леко" ПТП в един бурдюр и сега предницата отдолу ми е на меле .... намерих си броня .. греди и всичко което беше потрошено само тоя еко филтър (това е една пластмасова кутия и в нея има разни неща за филтриране на въздуха) намира се преди основния филтър на въздуха и не можах да го намеря никъде.... може ли без него? Или ако някой го има и не му трябва може да го купя. За Alfa Romeo 145 1,6 TS 1997 става въпрос.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Еко филтър преди основния филтър на въздуха .... може ли без него?
Collapse
X
-
sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
-
ако става въпроса за същата,може и без нея колегааз примерно моята я бях махнал още като слагах "конусен" филтър,а сега Кулера ми стои там....
Ако не се лъжа идеята на тая кутия е да намали звука който се получава от смукателния колектор,и да възпрепядства лесното засмукване на вода
Пък ако много държиш на нея,може да се разтърся из чарковете ми,ако стои още146 Turbo
Comment
-
Благодаря за информацията
Знаех си, че по тая кола има доста ненужни части обаче не бях сигурен кои са. Ще сложа само един предпазен филтър - мрежа от нераждавейка и съм готов. Не искам нищо да и пречи като и настъпя газта да поеме дълбоко въздух
<145 1,6 TS 16V '97><MiTo 1,4 TB Distinctive '09>
Comment
Comment